Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masini de incercari mecanice pentru mase plastice, compozite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Zwick
Out Of stock
Descriere
Gama de echipamente pentru acest domeniul este formata din masini de incerari la tractiune, incovoiere, compresiune dar si din alte aparate mai mici cum ar fi: plastometre, durimetre, HDT/Vicat.
Echipamentele pentru aplicatii statice sunt grupate pe trei modele de masini de incercari: zwickiLine (500 N...5 kN, ProLine (5 kN...100 kN) si Allround-Line (5 kN...250 kN). Unele dintre ele pot fi configurate cu 1, 2 sau 3 zone de testare, functie de necesitate.
Oricare din aceste modele pot fi echipate pentru aplicatii simple sau complexe cu renumitele celule de forta Xforce sau cu unul din diversele dispozitive de testare din zona grip-urilor, platanelor de compresiune, maselor de incovoiere in 3-puncte si/sau 4-puncte. In completare vin dispozitivele pentru pregatirea probelor.

Un loc aparte il reprezinta extensometrele deoarece, functie de aplicatie, se poate opta pentru modele contact (clip-on, makro, long-stroke) sau non-contact (videoXtens, laserXtens, lightXtens). Cel mai importante doua criterii in algerea uni extensmoetru sunt proba (material, forma geometrica, textura, comportament in timpul testului) si regimul de temperatura (temperatura ambianta sau in camera de temperatura (-80...+250C/300C/600C).

Plastometrele din gama Xflow pentru determinarea indicelui de curgere (MFR) si al indicelui de volum (MVR), aparatele HDT/Vicat, cicanele pendul Charpy / Izod (HIT5.5P, HIT25P, HIT50P) si aparatele pentru determinarea elasticitatii (rebound tester) sunt de un real interes in studiul maselor plastice. Aceste aparate dau un plus certificarii calitatii materialelor si sunt de o reala necesitate laboratoarele de cercetare-dezvoltare.

Calitatea germana a celor de la Zwick se regaseste si in aceste aparate de testare. Oricare ar fi aplicatia si/sau regimul de temperatura Zwick este solutia!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura