Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Agitator magnetic cu incalzire Ika C-Mag HS 7 control Ika

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1110 €
Brand
IKA
Cod produs
0020002694
Out Of stock
Descriere
Agitatorul IKA C-Mag HS 7 are un varf patrat realizat din ceramica. Acesta agita volume de pana la 20l (H2o) si functioneaza la viteze cuprinse intre 50-1500 rpm. IKA isi sustine cu tarie produsul si tehnologia si ofera o garantie pe viata pentru acest produs - oamenii de stiinta se pot concentra pe experimentele lor folosind un agitator cu placa fierbinte de incredere

IKA nu numai ca se concentreaza pe sticla intarita din cauza vizibilitatii, rezistentei chimice si sigurantei, dar schimba si optic jocul unui agitator magnetic cu o suprafata de sticla.

C-Mag HS 7 se imbunatateste in timp cu actualizari regulate ale firmware-ului - controlul cineticii si al reactiilor sensibile sunt sustinute de temporizatorul integrat si functia de contorizare - functia IKA SmartTemp protejeaza utilizatorul in mod inteligent.

Oprirea automata a functiei de incalzire daca senzorul de temperatura extern conectat nu este scufundat in mediu. Functie selectabila, timp de temporizare reglabil (Eroare 5). Senzor de temperatura PT1000 inclus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura