Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Congelator Nexus 518 SV Evo MD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Angelantoni Life Science
Out Of stock
Descriere
Nexus 518 SV Evo MD - Oprimizarea spatiului si a performantei. Fiabilitate maxima in stocarea plasmei

Congelator certificat ca dispozitiv medical conform directivei 93/42 / CEE. Echipat cu microprocesor si afisaj digital mare de 7 , ideal pentru stocarea pe termen lung la temperaturi foarte scazute. Sistem de racire exclusiv, silentios si puternic, cu un singur compresor care utilizeaza lichide gazoase ecologice de racire.

Utilizat in toate situatiile in care pungile cu plasma trebuie depozitate pentru o perioada lunga de timp Utilizate de obicei in laboratoare stiintifice, cercetari farmaceutice, spitale, banci de sange si orice alta aplicatie care necesita depozitarea oricarui material uman la temperaturi extrem de scazute.

Caracteristici NEXUS

Controler de ultima generatie - Congelatoarele Nexus EVO MD sunt gestionate electronic de un controler electronic de ultima generatie care le optimizeaza eficienta si functiile si permite utilizatorului sa regleze si sa monitorizeze functionarea chiar si de la distanta.

Maner ergonomic - Maner integrat in profilul usii, echipat cu un sistem de parghie care faciliteaza deschiderea

Congelare uniforma excelenta - Sistemul de racire cu rafturi frigorifice asigura o distributie excelenta a temperaturii.

Optimizarea spatiilor interne - Congelatorul este echipat cu 14 sertare din plastic de dimensiuni adecvate, in favoarea utilizarii optime a spatiului de depozitare si a accesului usor la produsele depozitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura