Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dilatometre DIL, Netzsch

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
NETZSCH
Out Of stock
Descriere
Determinarea modificarilor dimensionale sub influenta temperaturii

Dilatometria (DIL) este metoda cea mai uzuala pentru masurarea cu inalta precizie a modificarilor dimensionale in solide, materiale topite, pulberi si paste la variatii programate de temperatura (de ex. dupa standardele ASTM E831, ASTM D696).

Cand vine vorba despre determinarea expansiunii termice liniare dilatometrele Netzsch nu lasa nicio dorinta neimplinita. Posibilitatea interschimbarii cuptorului acestor dilatometre aduce un control precis al expansiunii si extinderea aplicatiilor in domenii ca cel al ceramicii de inalta calitate, a materialelor metalice, a dezvoltarii de materiale, cercetarea de baza sau controlul calitatii.

Noul dilatometru DIL 402 Expedis Select and Supreme ofera o tehnologie de varf si este destinat unei largi game de aplicatii. Toate instrumentele din seria DIL Expedis contin celula de masurare revolutionara NanoEye; o noua dimensiune in privinta domeniului si a preciziei de masurare.

O alta noutate este dilatometrul DIL 402 Expedis Classic, conceput pentru aplicatiile cele mai sofisticate. Ca toate dilatometrele din seria DIL Expedis, si versiunea Classic functioneaza cu celula de masurare NanoEye.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura