Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Esantionare produse vrac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
FLSmidth
Out Of stock
Descriere
Esantionarea produselor vrac

Obtinerea unui esantion cu adevarat reprezentativ necesita utilizarea unor instrumente dovedite si proceduri acceptate.

Prelevatoarele de probe Essa sunt proiectate si fabricate pentru a se conforma standardelor internationale si protocoalelor pentru prelevarea primara si ulterioara a probelor de minereuri, carbune, particule solide, suspensii si alte produse vrac cu flux liber.

Standarde internationale specifice, pentru care echipamentele de esantionare Essa sunt proiectate pentru a se conforma, includ:

- ISO 3082 Minereuri de fier;

- ISO 4296 Minereuri de mangan;

- ISO 12743 Cupru, plumb, zinc si concentrate de nichel;

- ISO 6153 Minereuri de crom.

Spectrul complet de aplicatii reprezentative de esantionare, de la explorare mine - instalatii de procesare - laborator - stoc transport - incarcare si descarcare, sunt deservite de gama de masini Essa de prelevare de probe, accesorii si sisteme de esantionare proiectate.

Prelevatoare in flux de cadere

Teoria de esantionare acceptata si standardul industrial actual dicteaza ca pentru prelevarea exacta intregul flux de material ar trebui esantionat. Acesta cerinta fundamentala poate fi indeplinita prin taierea intregului flux. Instalatiile de tonaj mare, tipice, de prelevare in flux de cadere fac fata unui flux de pana la 16000 TPH si curele de transimisie largi de pana la 2.5 m.

Prelevatoare liniare tip surub cu bila (snec)

Simpla, dar robusta aplicarea pozitiva si uniforma a mecanismul de actionare asigura maximum de fiabilitate si disponibilitate sistemului de esantionare.

Prelevatoare liniare actionate cu curea de transmisie

Aceste prelevatoare liniare in flux de cadere actionate cu curea de transmisie lata cu un grad de mentenanta scazut, sunt potrivite prelevarii probelor in minele cu tonaj ridicat si in porturi.

Prelevatoare cu curele de transmisie simultane

Prelevatorul de probe Essa SBD este folosit in cazul in care unitatea de prelevare trebuie montata sub punctul de descarcare. Un singur motorul electric actioneaza doua curele dintate simultane situate de o parte si de alta a fluxului de minereu. Aceasta permite ca unitatea de prelevare si dispozitivul de taiere sa functioneze pe acelasi plan peste fluxul de cadere al minereului .

Prelevatoare Vezin

Prelevatorul Essa Vezin este o unitate complet inchisa care contine un dispozitiv rotativ de taiere a probelor ce trece cu o viteza constanta printr - un flux de cadere a suspensiilor sau a unor solide in cadere libera. Proiectarea corecta a geometriei dispozitivului de taiere asigura o taiere precisa a unei portii fixe ale fluxului.

Colector de probe Essa

Colectoarele rotative de proba Essa sunt in esenta mese tip carusel rotativ actionat electro-mecanic, care poarta un numar de recipiente de proba demontabile. Recipientele sunt indexate automat sub punctul final de descarcare al unui sistem de esantionare continuu pentru colectarea si stocarea esantioanelor descarcate. Admisia tuturor containerelor, cu exceptia faptului ca sunt umplute imediat, este partrata sigilata impotriva pierderii umiditatii si a prafului sau a patrunderii materialelor straine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura