Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Flacoane de dilutie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
GVS
Out Of stock
Descriere
Flacoane de dilutie

Flacoane sterile de diluitie preumplute sunt concepute pentru dilutia probelor de apa, produse lactate, alimente si produse farmaceutice inainte de controlul microbiologic. pH-ul final pentru toate solutiile este 7.2 pH 0.2 pH la 25C. Flacoanele se livreaza in cutii de plastic sigilate.

Solutia tampon fosfat Butterfield contine fosfat de potasiu monobazic si se utilzeaza pe larg in industria alimentara, a produselor lactate si farmaceutica. Se livreaza la volume de 90 ml si 99 ml pentru dilutii simple 1:10 si 1:100. Este recomandata ca un diluant general in procedurile de laborator de catre Federal Drug Administration (FDA) si in manualul analitic bacteriologic (Bacteriological Analytical Manual). Acest produs este preparat conform metodelor standard de analiza a apelor si apelor uzate (Standard Methods for the Examination fo Water and Wastewater).

Solutia tampon fosfat cu clorura de magneziu se utilizeaza ca diluant pentru prepararea dilutiilor in numararea coloniilor pe placi in industria lactatelor si alimentara. Este recomandata de APHA pentru recuperarea microorganismelor lezate din probele de produse lactate si alimente. Contine apa deionizata, fosfat de monopotasiu si clorura de magneziu.

Cod produs

Descriere

10498503

Flacon de dilutie, tampon Butterfield, 99 ml (72 buc)

10498504

Flacon de dilutie, tampon Butterfield, 99 ml (72 buc)

10498505

Flacon de dilutie, tampon fosfat cu clorura de magneziu, 99 ml (72 buc)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura