Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Umidometru cereale Aquamatic 5300, PerkinElmer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
PerkinElmer
Out Of stock
Descriere
Testarea exacta a continutului de umiditate este o componenta cheie in productia si comercializarea tuturor alimentelor pe baza de cereale, iar asigurarea faptului ca aveti aparatul de masurare a umiditatii potrivit pentru operatiunile dvs. este de o importanta vitala pentru maximizarea profiturilor. Aparatul de masurare a umiditatii cerealelor Aquamatic(TM) 5300 poate fi utilizat ca aparat de masurare a umiditatii autonom pentru utilizare la terminale sau poate fi integrat in sisteme de testare automatizate pentru masuratori continue. Perfect pentru analiza umiditatii, greutatii de testare si temperaturii cerealelor, semintelor, semintelor oleaginoase, leguminoaselor, fasolelor, lintei, lintei si altele, AM 5300 ofera rezultate privind umiditatea si greutatea hectolitrica/greutatea de testare in doar 6 secunde.

Frumusetea modelului Aquamatic 5300 se afla in detalii.

Iata doar cateva care diferentiaza acest sistem:

Precizie superioara

Acuratetea si repetabilitatea sunt obtinute cu ajutorul unui sistem de masurare de 150-MHz realizata dintr-o celula robusta, de inalta precizie, turnata sub presiune, din aluminu.. Noua celula este suficient de mare pentru a oferi un esantion reprezentativ pentru masurare.

Rezultate mai bune pe esantioane proaspete din teren

Aparatele de masurare a umiditatii mai vechi pot indica un nivel de umiditate scazut cu 1% pana la 2% atunci cand analizeaza cereale direct din camp (efectul de ricoseu). 5300 ofera o masurare cu frecventa mai mare, patrunde mai adanc in boabe, oferind rezultate precise si o rentabilitate mai mare a investitiei

Usor de utilizat

Ecranul tactil color mare, cu interfata intuitiva de utilizator, face sistemul simplu de utilizat. Puteti introduce ID-uri de esantion, vizualiza rezultate pe un ecran de la distanta si actualizare prin memorie USB. Si ecranul tactil utilizeaza tehnologie capacitiva si chiar raspunde la mainile inmanusate.

Analiza rapida

Doar turnati proba si sistemul incepe analiza automat. Rezultatele sunt afisate in mai putin de 10 secunde.

Un flux optional asigura testarea automata.

Tehnologie moderna

Folosind frecventa mai mare, putere de calcul avansata, USB

transferul de date si UGMA actualizat, sistemul este proiectat

pentru comertul cu cereale de astazi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura