Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina integrata de testare a aluatului si a fainii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yucebas
Out Of stock
Descriere
Pentru a face testarea mai ușoară, mașina de testare a făinii și cea de testare a aluatului au fost combinate într-un singur utilaj, fapt ce conferă mai multe avantaje procesului de testare desfășurat în condiții de laborator.

Mașina este folosită pentru determinarea rezistenței aluatului față de brațele mixerului în timpul amestecării ce ține de calitatea făinii folosite în procesul de amestecare. Graficele obținute în urma analizei sunt salvate în memoria computerului propriu al aparatului, acesta fiind controlat prin intermediul unui ecran touchscreen.

Toate proprietățile reologice ale mostrelor de făină sunt măsurate, calculate și salvate în memoria PC-ului. Graficele pot fi salvate în format PDF.

Mostrele de aluat de 300 g, pregătite în zona de testare a făinii, folosindu-se un malaxor, conform procedurii standard de analiză, și bucățile de aluat de 150 g vor fi întinse folosindu-se cârlige speciale ale echipamentului, timp de 45, 90 și 135 de minute în zona de testare a aluatului.

Graficele obținute sunt evaluate folosindu-se un software special al aparatului și se obțin astfel determinări ale calității mostrelor de aluat.

Zona de testare a aluatului este, de asemenea, controlată direct prin intermediul unui touchscreen. Aparatul are un motor ce funcționează în trepte.

Mecanismul de frământare și amestecare a aluatului și cel de întindere a aluatului sunt controlate direct de la PC. Toate proprietățile reologice ale mostrelor de aluat sunt măsurate, calculate și salvate în memoria PC-ului. Graficele pot fi salvate în format PDF.

Determinări efectuate de software-ul mașinii:

secțiunea de testare a fainii:
capacitatea de absorbție a apei [%]
timpul de formare a aluatului [minute]
stabilitatea aluatului [minute]
grade de înmuiere (10, 20, 30)
coeficientul de calitate a făinii

secțiunea de testare a aluatului:
R5 – rezistența la 5 minute după inițializarea testării
Rmax  - rezistența maximă
Elasticitatea [mm]
Energia [cm2]
Rația maxima
Rația  (ratio)

Specificații tehnice:
Dimensiuni: (înălțime x lățime x lungime) 710 mm x 550 mm x 1220 mm
Consum energie: 220 V 50-60 Hz
Greutate netă: 200 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura