Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analizor indice de cadere FN 1000, Perkin Elmer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
PerkinElmer
Cod produs
PERFN1000
Out Of stock
Descriere
FN 1000 este cel mai nou model de instrument Falling Number si ofera multe beneficii si caracteristici imbunatatite. Este un sistem dual de analiza adecvat pentru oricine doreste o analiza fiabila si o capacitate ridicata.

Standardul mondial - modelele PerkinElmer Falling Number sunt singurele instrumente validate pentru testarea indicelui de cadere in conformitate cu standardele internationale: AACCI / Nr. 56-81.03, ICC / nr. 107/1, ISO / DIS 3093.

Control automat al nivelului apei - Sistemul FN 1000 controleaza automat nivelul baii de apa, imbunatatind consistenta rezultatelor.

Fungal Falling Number - FN 1000 este echipat pentru a testa fainile cu adaos de alfa-amilaza fungica.

Reglarea altitudinii - la peste 600 m altitudine, rezultatele Falling Number trebuie ajustate pentru presiunea atmosferica mai scazuta. FN 1000 include un senzor care avertizeaza operatorul sa activeze corectia automata atunci cand este necesar.

Auto-pornire - Atunci cand tuburile de testare sunt plasate in baia de apa, FN 1000 porneste automat testul in asteptarea confirmarii de la operator.

Baie de apa izolata - FN 1000 este proiectata cu o baie de apa izolata si o parte exterioara din plastic pe capacul de racire, asigurand astfel atingerea si protejarea operatorilor.

Abur redus - baia de apa se opreste pentru scurt timp la sfarsitul incercarilor, permitand operatorilor sa scoata tuburile si caseta sub abur redus.

Adaugarea automata a apei - Nu este nevoie ca operatorii sa monitorizeze nivelul apei si sa adauge apa deoarece acest lucru se face automat de catre FN 1000.

Interfata cu ecranul tactil - interfata intuitiva a ecranului tactil de mari dimensiuni faciliteaza utilizarea FN 1000 si utilizarea functiilor avansate, cum ar fi calculul amestecului, adaugarea maltului, corectia umiditatii si multe altele.

Conectivitate - FN 1000 este echipat cu 4 porturi USB si un port Ethernet, permitand utilizarea simultana a imprimantelor, conexiunea de captare a datelor, cititoare de coduri de bare si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura