Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analizor indice de cadere FN 1310, Perkin Elmer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
PerkinElmer
Cod produs
PERFN1310
Out Of stock
Descriere
Modelul FN 1310 este un sistem automat de analiza conceput pentru o functionare rapida si convenabila a testului indicelui de cadere FN (Falling Number). Standardele de inalta calitate la care este construit modelul FN 1310 ofera o rentabilitate ridicata a investitiei dvs. prin functionarea fara probleme mai multi ani. Designul sau simplu, robust ofera o viata exceptionala a instrumentului FN 1310. FN 1310 este foarte usor de utilizat si este folosit cu incredere de catre toti operatorii. Standarde internationale si recomandari, cum ar fi Metoda internationala AACC 56-81.03, Standardul ICC nr. 107/1, ISO 3093.

Echipamentul FN1310 este destinat in principal domeniului agriculturii, mai precis pentru analizele de indice de cadere, gluten etc. Acesta este un sistem automat de analiza unica, proiectat pentru a efectua rapid si convenabil testul Falling Number, un indicator esential in evaluarea calitatii gralui si a altor cereale. FN1310 este un model de baza al sistemului Perten, oferind utilizatorilor posibilitatea de a achiziiona un sistem original Perten la un pret avantajos. Cu toate acestea, nu trebuie sa va lasasi inselai de termenul de baza. Acest echipament este construit conform unor standarde ridicate de calitate asigurand un randament ridicat al investitiei pe termen lung.

Unul dintre principalele avantaje ale FN1310 este eficienta. Acesta permite efectuarea testului FN intr-un mod automat, economisind timp si resurse. In plus, datorita calitatii sale superioare, FN1310 promite o functionare fara probleme pentru multi ani.

FN1310 este destinat laboratoarelor si instituiilor din domeniul agricol care efectueaza analize de indice de cadere. Acesta poate fi de asemenea util pentru cercetatorii si tehnicienii care lucreaza in domeniul calitatii cerealelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura