Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Agitator magnetic cu incalzire Ika RCT 5 digital

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1110 €
Brand
IKA
Cod produs
0020002704
Out Of stock
Descriere
Noul agitator magnetic RCT 5 digital cu 850 W ofera o putere semnificativ mai mare, ceea ce il face un dispozitiv ideal pentru sarcini de agitare solicitante de pana la 20 l.

Meniu multifunctional

Fie ca este vorba de determinarea sensului de rotatie, de functiile de temporizare sau de programarea secventei - procesul de agitare poate fi programat individual de la inceput pana la sfarsit. In acest fel, reactia se desfasoara in mod fiabil si sigur chiar si fara monitorizare.

Invelis ceramic rezistent la zgarieturi

RCT 5 digital are o placa de reglare dreptunghiulara cu un strat ceramic, de culoare alba. Aceasta este mai putin predispusa la zgarieturi decat placile de agitare magnetica conventionale.

Caracteristici de siguranta

Afisajul este fabricat din sticla intarita si rezistenta la substante chimice, ceea ce sporeste siguranta utilizatorului. In plus, un simbol de pe afisaj avertizeaza in cazul unei suprafete fierbinti si, prin urmare, protejeaza impotriva arsurilor. Circuitul de siguranta poate fi reglat pana la 370 C.

Oprire automata a functiei de incalzire, daca senzorul de temperatura extern conectat nu este scufundat in mediu. Functie selectabila, timp de temporizare reglabil (Eroare 5).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura