Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de imagistica a produselor coapte C-Cell

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Calibre Control
Cod produs
C-Cell Mono
Out Of stock
Descriere
Evalueaza uniformitatea texturii produselor coapte, de ex. a feliei de paine, feliei de prajitura, foetaj, biscuite etc.

C-Cell este un instrument de evaluare a calitatii painii si a produselor dospite. Sistemul utilizeaza un program de analiza a imaginii dedicat pentru a cuantifica caracteristicile celulei si trasaturile externe. Instrumentul este fabricat si distribuit de firma Calibre Control International in parteneriat cu Asociatia de Cercetari Alimentare Charlewood, care a dezvoltat sistemul.

C-Cell utilizeaza o imagine HD si iluminare controlata pentru a asigura o calitate optima a imaginii si o analiza compatibila cu toate instrumentele. Proba intreaga este analizata printr-o operatie simpla si rapida. Informatiile pot fi utilizate pentru a stabili un raport cu tehnicile senzoriale existente si pentru dezvoltarea unor sisteme de analiza mult mai obiective.

Imaginea analizata ofera 48 de seturi de date si 5 imagini procesate pentru diagnosticarea caracteristicilor specifice probei.

Domenii de utilizare:

Mori de faina calitatea fainii

Brutarii- control de calitate / diagnoza erorilor

Echipament de panificatie -  producatorii de echipamente isi valideaza procesele / performanta

Retete de amelioratori Teste de coacere

Analiza concurentei compararea produselor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura