Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Autoclave verticale Seria V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Systec
Out Of stock
Descriere
Seria V de autoclave verticale cu capac superior de incarcare Systec V, disponibile in 8 dimensiuni, cu volumul camerei de la 40 pana la 150 de litri, se remarca prin amprenta mica si capacitatea mare a incarcare. Fiecare dimensiune are o capacitate optima de incarcare pentru majoritatea sticlelor de medii standard si pentru flacoanele Erlenmeyer.

Autoclavele Systec au o tehnologie de ultima ora, atat in ??componentele lor mecanice cat si electrice; asigurand o noua calitate a proceselor de sterilizare in laborator. Componentele imbunatatite permit laboratorului sa indeplineasca cerintele corespunzatoare pentru ziua de azi si pentru viitor.

Vasul sub presiune este fabricat din otel inoxidabil rezistent la coroziune 1.4571 (V4A) AISI 316 Ti si este astfel usor de curatat. Este inclusa o supapa de siguranta aprobata pentru suprapresiune. Cadrul de sprijin al autoclavei si carcasa sunt de asemenea fabricate din otel inoxidabil. Materialul izolator Hanno-Tect de inalta eficienta, de inalta calitate, nu elibereaza particule; Autoclavele Systec pot fi astfel folosite in conditii curate.

Temperatura si presiunea sunt controlate printr-un senzor de presiune electronic, precum si printr-un senzor de temperatura flexibil in camera sau intr-un vas de referinta (cu lichide). Autoclavele Systec VX au, de asemenea, un senzor suplimentar de temperatura in scurgerea podelei.

Autoclavele Systec sunt echipate standard pentru temperaturi de sterilizare de pana la 140 C si o presiune a aburului de 4 bari.

Autoclavele Systec respecta urmatoarele standarde si reglementari:

Vas de presiune:

Directiva 2014/68 / UE privind echipamentele sub presiune

Codul ASME privind cazanele si recipientele sub presiune, sectiunea VIII, diviziunea 1

Stampila China

Alte linii directoare:

Directiva 2014/35 / UE privind joasa tensiune

2014/30 / UE privind compatibilitatea electromagnetica

Directiva 2006/42 / CE privind masinile

Toate autoclavele sunt marcate CE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura