Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de dozare si turnare Systec Mediafill

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Systec
Out Of stock
Descriere
Un sistem de dozare si turnare pentru dozarea si umplerea automata a mediilor de cultura microbiologice in vase Petri cu diametre de 35, 60, 70 si 90 mm, precum si pentru placi Bi si placi Tri si pentru dozarea automata a mediilor lichide in test tuburi.

Systec Mediafill.

Distribuirea si stivuirea mediilor de cultura in vase Petri.

Complet automat, sigur si eficient

Pana la 900 unitati pe ora

Indiferent daca este vorba de un diametru de 35, 60, 70 sau 90 mm, fie ca este vorba de cutii Petri standard sau de pana la 26 mm, Systec Mediafill distribuie in toate vasele Petri. Sistemul este simplu si intuitiv de operat. De exemplu, dimensiunile placilor Petri folosite pot fi solicitate din baza de date prin afisajul de 5.7 .

Distributia automata sterila este realizata tocmai printr-o pompa peristaltica integrata.

In functie de cerinte, exista trei dimensiuni carusel pentru cutiile Petri de 220, 440 sau 660 de bucati.

Avand o gama larga de optiuni, Systec Mediafill poate fi configurat ideal pentru cele mai diverse aplicatii, de exemplu printr-o pompa suplimentara pentru adaugarea simultana a aditivilor. In plus, Systec Mediafill poate fi transformat intr-un material de umplere cu tub folosind acelasi vas cu efort minim. Acest sistem automat poate fi echipat cu pana la 4 rafturi si proceseaza tuburi cu diametre de 13, 16, 20, 25 si 30 mm. Rafturile cu tuburi de testare de diferite diametre pot fi incarcate simplu si eficient intr-o singura secventa de lucru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura