Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de control MyKratos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Angelantoni Test Technologies
Out Of stock
Descriere
Sistemul de control MyKratos pentru camerele de incercare ecologice hiperactionate.

MyKratos  este un noul software all-in-one ACS incorporat pe masina intr-un modul dedicat, complet integrat, care permite controlul si gestionarea functiilor camerei prin orice fel de conexiune. Se poate instala in urmatoarele serii de camere standard: Discovery My pentru testele T & RH, camerele modulare WZH-WZT, AV (T) pentru testele de vibratii, UD-TD pentru testele de altitudine si modelul de soc termic CST130 / 2T spinner.

MyKratos  nu necesita instalare si este accesibila de pe un PC prin intermediul browserului web sau prin intermediul aplicatiei gratuite dezvoltate pentru dispozitive mobile (tablete si smartphone-uri). Nu este nevoie de hardware sau software suplimentar.

Pentru sistemele Discovery My si CST130 / 2T spinner sistemul de control MyKratos este accesibil si de la afisajul de 10 de la bord.

Conexiunea wireless a camerei (Wi-Fi) permite operarea cu tablete si smartphone-uri (compatibile cu iOS sau Android). Interfata operator poate fi de asemenea accesata de la distanta printr-o conexiune de camera la reteaua LAN a clientului sau prin reteaua mobila (la activarea datelor din cartela SIM).

MyKratos  include sistemul inovator MyAngel24 de asistenta la distanta (activare la cerere).

MyAngel24 este sistemul online de diagnosticare si asistenta la distanta, care permite gestionarea si monitorizarea camerei de testare de oriunde din orice moment. Sistemul include mai multe servicii orientate spre client, cum ar fi raportarea automata, auto-diagnosticarea si monitorizarea starii principalelor componente pentru intretinerea preventiva.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura