Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camere test soc termic CST130/2T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Angelantoni Test Technologies
Out Of stock
Descriere
Camera de test pentru soc termic CST130 / 2T spinner este formata din doua camere de testare: o camera fierbinte in partea superioara si o camera rece in partea inferioara.

Cosul in care sunt plasate produsele care urmeaza sa fie testate este deplasat electric dintr-un compartiment in celalalt printr-un sistem de actionare motorizat; acest mecanism asigura o viteza mare de transfer si vibratii reduse semnificativ in timp ce specimenul este mutat dintr-o camera in alta. In timpul transferului, specimenul este supus unui soc termic in functie de temperaturile profilului termic care au fost stabilite.  Caracteristici principale

- Panou operator touchscreen color de 10 inch: va permite sa aveti la bord aceeasi masina de interfata grafica rapida si intuitiva, disponibila pe PC-uri, tablete si smartphone-uri.

- Camera ecologica cu consum redus: gaz de agent frigorific nou care garanteaza un potential scazut de incalzire globala (GWP) in conformitate cu noul Regulament European 517/2014 privind gazele ecologice de refrigerare. Gazul ales de ACS este gazul R449A, care are un impact de mediu mai mic decat alte gaze de racire atunci cand este utilizat in stadiul ridicat al sistemelor de refrigerare in cascada.

- Sistemul de refrigerare optimizat si tehnologia inovatoare Smart Cooling Kit, care ajuta la reducerea consumului cu 10% - 20% in comparatie cu alte masini de aceeasi dimensiune.

- Software-ul MyKratos integrat in aparat: toate functiile pentru setarea si controlul aparatului pot fi accesate de pe panoul operator si / sau de pe un PC / tablet / smartphone. Indiferent de dispozitivul utilizat, software-ul si interfata grafica sunt intotdeauna aceleasi, pe masura ce impartasesc date in interiorul masinii, care actioneaza ca un cloud, ceea ce face posibila utilizarea diferitelor dispozitive si lucrul intotdeauna cu aceleasi date;

Accesul la toate informatiile privind ciclul in desfasurare, cu afisarea segmentelor efectuate / care urmeaza a fi efectuate;

Afisarea tuturor contoarelor privind starea camerei si componentele sale principale.

- Asistenta la distanta: serviciul de asistenta la distanta MyAngel24 este inclus in configuratia de baza si poate fi activat si dezactivat de operator direct de pe panoul aparatului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura