Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipamente testare supozitoare Erweka ST35/SBT2/SSP/PM30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
ERWEKA
Out Of stock
Descriere
Erweka ST 35 Tester dezintegrare supozitoare

Sistemul de testare a dezintegrarii supozitoarelor Erweka ST35 ofera posibilitatea de atesta 3 probe simultan, fiecare proba fiind localizata intr-un vas de dezintegrare de 4 litri. Optional, se poate opta si pentru sistem de agitare magnetica.

Testerul de dezintegrare supozitoare Erweka ST 35 este dotat cu un sistem de incalzire integrat a baii de apa, asigurandu-se incalzirea baii cu o acuratete de 0.2 Celsius iar aceasta temperature este afisata pe display datorita senzorului de temperature integrat.

Timpul de testare si temperature nominala din baie sunt usor introduse in sistem utilizandu-se butoanele de pe display de tip LED. Pe display se afiseaza si timpul de testare current precum si actuala temperature din baia de apa.

Optional, contra cost, se poate opta pentru system de agitare sub vasul de testare sau interfata USB in vederea conectarii la un printer.

Erweka SBT 2- Tester determinare duritate supozitoare

Sistemul de testare a duritatii supozitoarelor Erweka SBT 2 consta intr-o incinta incalzita dotata cu support pentru proba si un numar interschimbabil de insertii in vederea acceptarii diferitelor marimi de supozitoare. Odata ce se obtine temperature de testare, duritatea este verificata utilizand greutatile incluse in livrare, greutati ce sunt plasate in sistem pana cand supozitorul se prabuseste sub sarcina greutatilor adaugate.

Rezultatele sunt exprimate in greutatea totala necesara pentru a provoca prabusirea supozitorului.

Erweka SSP Tester determinare punct de topire supozitoare

Aparatul Erweka SSP determina punctul de topire al probelor de supozitoare. Sistemul consta dintr-un tub gradat integrat intr-o camera de testare realizata din sticla. Proba ce urmeaza a fi testata este plasata intr-un cosulet de sticla cu forma spiralata, inconjurata de apa incalzita la temperatura de testare.

Apa poate fi incalzita de un sistem de incalzire de tip EST 2 ce este ofertat optional, nefiind parte a sistemului standard de testare.

Erweka PM 30 Tester determinare a inmuierii supozitoarelor

Testerul de determinare a penetrarii la supozitoare Erweka PM 30 determina timpul de inmuiere a supozitoarelor. Pentru aceasta determinare, supozitoarele trebuie dezintegrate, dizolvate sau topite la temperatura corpului uman in vederea eliberarii ingredientelor active in corp. Erweka ofera 2 versiuni de testere pentru determinarea penetrarii la supozitoare: dupa USP metoda A si dupa USP metoda B.

Testerul de determinare a penetrarii la supozitoare Erweka PM 30 este conform EP, Apparatus A si PM 3 este in concordanta cu EP, App. B si a fost dezvoltat in vederea obtinerii unor rezultate reproductibile cu privire la determinarea gradului de penetrare a supozitoarelor la o temperatura pre definite. Constructiv, testul se efectueaza prin observarea vizuala a momentului in care se realizeaza topirea supozitorului. Sistemul ofera 3 statii de testare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura