Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masini de incercari mecanice ambalaje farmaceutice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Zwick Roell Group
Out Of stock
Descriere
Masinile de incercari Zwick sunt recomandate pentru teste de rezistenta ale dispozitivelor si accesoriilor medicale deoarece sunt certificate pentru camere curate clasa 7 (Clean Room Class 7 conform DIN EN ISO 14644-1).

Industria medicala este cu siguranta unul din primele domenii cu importanta majora pentru omenire. Zwick acorda imprtanta deosemita acestui domeniu.

Masinile de incercari si aplicatiile specifice acestui domeniu sunt dintre cele mai variate si mai configurate. De la simple aplicatie de incercari la tractiune sau compresiune pana la solicitari complexe. Printre acestea se numara:

- testarea la compresiune, penetrare sau sfasiere a ambalajelor

- testarea la extragere a medicamentelor din blistere

- testarea la intinere sau intepare a recipientelor de terapie intensiva

- testare prin simularea realitatii privind modul de lucru al dispozitivelor de injectat, inclusiv determinarea confortului pacientului

- testarea duritatii si rezistentei mecanice a instrumenterlo chirurgicale

- testarea la tractiune a suturilor sau a altor produse care intra in contact direct cu pacientul

Cele mai complexe aplicatii privind testele de rezistenta cu masini de incecrari mecanice sunt cele efectuate pe componentele biomecanice. Testele d eoboseala inglobeaza solicitari compuse (tractiune/compresiune/torsiune + aplicari de forte radiale) si in regim dinamic clasic. Masinil de incercari materiale care se preteaza pentru astfel de aplicatii sunt masinile dinamice servohidraulice sau de tip vibrofor cu excitatie electromagnetica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura