Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute etalon duritate Shore D - SA6510TD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Sama
Cod produs
SA6510TD
Out Of stock
Descriere
Placute etalon duritate Shore D, SA6510TD

Testerele de duritate Shore sunt instrumente de testare nedistructive folosite pentru a masura duritatea. Pentru a detecta duritatea materialului, testul de duritate trebuie sa efectueze o penetrare asupra acestuia, lasand astfel o amprenta in punctul testat (numita martor).

Aceste dispozitive sunt folosite pentru a masura duritatea cauciucului, plasticului, buretilor si materialelor similare.

Scala Shore A este larg utilizata pentru masurarea duritatii elastomerilor termoplastici. O citire de zero inseamna ca penetratorul a atins adancimea maxima in material, in timp ce o citire de 100 arata lipsa unei indentari in esantion. Pentru citiri peste 90 shore A, se recomanda utilizarea unui test de duritate shore D, echipat cu un penetrator mai ascutit.

Pentru citiri sub 5 shore A, se recomanda utilizarea unui test de duritate shore E.

Shore A este utilizat pentru a masura duritatea materialelor moi cum ar fi cauciucul, elastomerii si alte materiale gumate precum neoprenul, siliconul si vinilul. Poate fi folosit si pentru materiale plastice moi, fetru, piele si materiale similare.

Shore E este folosit pentru a masura materiale precum buretii si spuma;

Shore D este folosit pentru a masura materiale precum plasticul, Formica, epoxidurile si Plexiglasul.

Testele de duritate Shore sunt potrivite in activitatile de control al calitatii in industria cauciucului si plasticului si in verificarile de intretinere ale piulitelor inelare si garniturilor. Ele respecta standardele DIN53505, ASTM D2240, ISO7619, JIS K7215.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura