Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Greutati etalon - clasele E0, E1, E2, Hafner Gewichte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Häfner Gewichte GmbH
Out Of stock
Descriere
Greutati etalon - clasele E0, E1, E2

Standarde de masa si greutati etalon

Etaloane primare clasa E0

Ca etaloane primare si/sau pentru etalonarea balantelor si a comparatoarelor etalon pana la 50 kg. Pentru etalonarea (cu trasabilitate) a greutatilor etalon clasa E1 la etalonul national.

Greutati etalon - clasa E1

Ajustarea, testarea, metrologie legala, etalonarea (inclusiv in regim acreditat) pentru indeplinirea sistemului de asigurare a calitatii pentru balantele cu mai mult de 1 000 000 de diviziuni conform ISO 9001 / ISO 17025, etc. Pentru etalonarea si metrologie legala a greutatilor clasa E2 in conformitate cu OIML R111 si E08. Pentru cantariri de precizie sau cantariri pe comparatoarele de masa.

Greutati etalon - clasa E2

Greutati pentru ajustarea, testarea, etalonarea (inclusiv in regim acreditat) si verificarea metrologica a balantelor de precizie speciala de clasa I.

In scopul indeplinirii asigurarii calitatii conform cerintelor standardelor ISO 9001, ISO 17025, etc. pentru balantele cu mai putin de 1 000 000 de diviziuni.

Pentru cantarirea sau efectuarea compararilor de masa pe balante de clasa I sau pe comparatoare de masa. Pentru etalonarea si metrologie legala a greutatilor din clasele F1 si F2 in conformitate cu OIML R111 si E08.

Marcare

Greutatile nu sunt marcate nici cu valoarea lor nominala, nici cu alte informatii referitoare la unitatea de masura. Pentru a le diferentia intre ele, seturile de mai multe greutati cu aceeasi valoare nominala sunt marcate cu puncte sau stele. De asemenea, este posibil sa se adauge pana la 3 marcaje ale utilizatorului (simboluri, litere si cifre) pentru a identifica in mod clar si individual greutatile intre ele.

Marcajele pe care le doreste utilizatorul pot fi stabilite la plasarea comenzii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura