Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reactor pilot Ika magic Plant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
IKA
Out Of stock
Descriere
Statie pilot pentru amestec si emulsifiere magic Plant

Ika magic Plant este o statie pilot de laborator pentru amestecul si emulsifierea substantelor cu vascozitati de la foarte scazuta pana la foarte inalta. Statia pilot magic Plant poate fi utilizata pentru o larga gama de aplicatii din industria cosmetica, farmaceutica si alimentara.

Avantajele procedurale ale magic PLANT:

- poate procesa si vascozitati foarte inalte

- procesarea unor cantitati foarte mici

- transfer termic mai bun de la mediul de incalzire/racire la produs

- intensitate ajustabila a efectului de mixare/dispersie

- utilizabila ca statie pilot pentru sarje, flux continuu sau pulberi.

Avantajele principale ale statiei pilot magic PLANT sunt constructia sa modulara, integrarea mai multor functii ca magic LAB sau ULTRA-TURRAX UTC T25 si standardizarea componentelor. Statia pilot magic PLANT poate fi livrata in trei configuratii:

magic PLANT - basic
magic PLANT basic poate fi utilizata pentru o varietate mare de produse care necesita a fi amestecate.
Fiecare componenta este introdusa in vasul de amestecare, unde toate sunt mixate. In functie de proces pot fi adaugate componente prin capac sau printr-un stut de dozare din capac. Datorita formei conice a vasului de amestecare se pot procesa si cele mai mici cantitati.
Mantaua dubla a vasului reactor poate fi incalzita.
Agitatorul central este singurul instrument de mixare din vas. In functie de tipul paletei agitatorului se pot utiliza si unelte de curatat peretii.
Golirea vasului se poate face prin valva de evacuare de la fundul vasului. In acelasi timp vasul poate fi inclinat sau complet luat din sistemul de prindere.

magic PLANT - inline
Statia pilot magic PLANT inline este echipata cu un dispersor eficient si versatil tip IKA magic LAB cu un sistem rotor/stator cu o treapta sau trei trepte, prinse de fundul vasului. Este special conceputa pentru adaptarea la cerintele productiei in sarje. Dispersarea/omogenizarea eficienta sunt realizate prin recircularea prin circuitul extern.
Cele mai importante functii ale statiei pilot magic PLANT inline:

- Crearea de turbulente in partea inferioara a vasului de amestec pentru evitarea sedimentarii produselor si pentru a permite procesarea unor cantitati foarte mici

- Recircularea produsului cu forfecare, anume prim pomparea prin nivelul de dispersie

- Recircularea produsului cu forfecare inalta, anume prim pomparea cu viteza marita prin nivelul de dispersie

magic PLANT - powder
Statia pilot magic PLANT powder se utilizeaza pentru amestecarea eficienta dar gentila si pentru uscarea tuturor solidelor care pot curge, inclusiv produse cu diferite densitati vrac si granulatii diferite.
Mixarea se realizeaza cu ajutorul unui agitator spiralat special, amestecand produsele in directii radiale si tangentiale.
Posibilitartea de a inclina vasul permite uscarea optima a celor mai variate pulberi umede sau cu comportament diferit de curgere libera, precum si de densitati vrac diferite, cu o distrubutie uniforma a umiditatii si temperaturii in aria de productie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura