Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Varfuri pentru pipete IKA 100-1000 µl

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
IKA
Cod produs
0020114636
Out Of stock
Descriere
Varfuri pipete IKA

Varfurile de pipete IKA sunt un instrument esenial in laboratoarele care se ocupa cu studiul micotoxinelor si organismelor modificate genetic. Acestea sunt fabricate din polipropilena autoclavabila, un material durabil si rezistent la contaminare.

Varfurile de pipete IKA sunt compatibile cu pipetele IKA de culoare albastra, asigurad o potrivire universala. Aceasta inseamna ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la acizitionarea de varfuri de pipete specifice pentru fiecare tip de pipeta pe care il aveti in laborator.

Unul dintre principalele avantaje ale acestor varfuri de pipete este precizia excelenta a volumului. Acest lucru se datoreaza orificiului precis al varfului care asigura o masurare exacta a lichidelor. In plus, aceste varfuri de pipete lasa o umiditate minima reziduala datorita calitatii controlate a materiilor prime utilizate.

Un alt beneficiu major este faptul ca aceste varfuri de pipete sunt garantate fara praf. Acest lucru se datoreaza tratamentului special de ionizare care impiedica acumularea de praf si alte particule care ar putea contamina probele.

Aceste varfuri de pipete sunt ideale pentru laboratoarele de cercetare spitale universitati si orice alte instituii care lucreaza in domeniul studiului micotoxinelor si organismelor modificate genetic.

IKA ne pune la dispozitie o gama variata de varfuri de pipete:

Varf pipeta, 10 l, transparent

Varf pipeta, 10 l, transparent

Varf pipeta, 10 l, steril, transparent

Varf pipeta, 200 l, transparent

Varf pipeta, 200 l, transparent

Varf pipeta, 200 l, steril, transparent

Varf pipeta, 1000 l, transparent

Varf pipeta, 5 mL, transparent

Varf pipeta, 5 mL, transparent

Varf pipeta, 10 mL, transparent

Varf pipeta, 10 mL, transparent
Trimite mesaj
Din Gura in Gura