Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plastometru de extruziune modular Mflow, Zwick Roell

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Zwick Roell Group
Cod produs
1043951
Out Of stock
Descriere
Plastometrul de extrudare Mflow de la ZwickRoell este un instrument esential pentru laboratoarele care efectueaza teste de calitate si inspectii ale materialelor plastice. Acesta este proiectat pentru a masura indicele de fluiditate al maselor plastice (MFR) si volumul de fluiditate (MVR), oferind astfel informatii valoroase despre procesabilitatea materialelor plastice in conditii de topire. Mflow este compatibil cu o gama larga de greutati de testare si poate fi utilizat pentru a efectua teste conform standardelor ISO 1133, ASTM D1238, ASTM D3364 si JIS K 7210.

Utilizarea plastometrului Mflow permite efectuarea unor operatiuni precise si automate, cum ar fi aplicarea automata a sarcinii, controlul fazei de preincalzire si taierea motorizata a extrudatului la intervale constante de timp sau deplasare. Aceste caracteristici asigura rezultate de testare fiabile si reproducibile, esentiale pentru controlul calitatii si cercetarea si dezvoltarea in domeniul materialelor plastice.

ZwickRoell, producatorul acestui echipament, este recunoscut la nivel mondial pentru inovatia si calitatea echipamentelor de testare pe care le ofera. Plastometrul Mflow este un exemplu al angajamentului companiei de a furniza solutii avansate si usor de utilizat pentru industria materialelor plastice.

Plastometrul Mflow este compatibil cu software-ul de testare testXpert III de la ZwickRoell, permitand controlul centralizat si gestionarea eficienta a datelor de testare pentru pana la sase plastometre extrudare Aflow si/sau Mflow, facilitand astfel operarea simultana a mai multor instrumente si economisirea spatiului in laborator.

In general, utilizarea plastometrului Mflow aduce beneficii semnificative in termeni de eficienta si precizie in testarea materialelor plastice, fiind ideal pentru laboratoarele care efectueaza inspectii ale materialelor primite, controlul productiei, cercetare si dezvoltare, precum si pentru scopuri educationale.

Domeniile de aplicabilitate ale plastometrului Mflow includ, dar nu se limiteaza la, industria materialelor plastice, laboratoarele de cercetare si dezvoltare, laboratoarele de control al calitatii, precum si institutiile de invatamant tehnic si universitati care ofera cursuri in domeniul ingineriei materialelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura