Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masini de umplut si dopuit pentru industria cosmetica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Comas
Out Of stock
Descriere
Masini de umplut si dopuit seria Smart

Modelul RMC4

Modelul de masina de umplut si dopuit RMC a fost creat pentru a satisface necesitatea producatorilor din industria cosmetica de a avea o masina de umplut de mare flexibilitate, pentru a putea produce zilnic mai multe sarje de cantitate mica.

Masina RMC, care include o unitate de umplere si una de dopuire, independente una de cealalta, pot lucra cu ajutorul pucurilor suport sau pot lasa flacoanele libere pe banda. Se pot adapta sisteme diferite de umplere si dopuire.

Timpul necesar schimbarii formatului este foarte scurt iar aceste operatiuni pot fi realizate in marea lor majoritate si de personal nespecializat.

Volume flacoane: 0 - 1000 ml

Masini de umplut si dopuit seria Core

Modelul FC7

Modelul de masina de umplut si dopuit FC7 este versatil, monounitar, construit sa umple si sa dopuiasca majoritatea recipientelor pentru industria cosmetica.

Constructia speciala - unitatea care include umplerea si dopuirea intr-un singur spatiu - asigura flexibilitatea ideala si permite schimbarea formatului si de catre personal tehnic nespecializat.

Masina de umplut si dopuit se poate livra in doua versiuni - index simplu si index dublu. Modelul cu index dublu proceseaza doua flacoane pe ciclu, astfel incat se mareste productivitatea.

Aceasta masina complet automata poate fi echipata pentru operare simultana cu dopuri, capace si acoperitoare de capace. Desi construita pentru procese complet automate, masina de umplut si dopuit FC7 poate fi adaptata si proceselor semi-automate de productie.

Capacitate: flacoane 0-500 ml (single index) si 0-200 ml (double index)

Modelele RT

Masinile de umplut din seria RT au fost construite pentru a fi flexibile si a permite umplerea unor recipiente cu stabilitate scazuta si cu forme care sunt dificil de procesat pe un conveior.

Sistemul de umplere a masinii RTM utilizeaza un debitmetru masic si un sistem electronic de control pentru a deplasa acele de umplere, ceea ce ii ofera beneficiarului controlul total asupra managementului volumelor de umplut, debitelor si puterilor consumate.

Modelul de masina de umplut RTS a fost creat pentru a procesa produse cu ajutorul pistoanelor pneumatice, calareti incalziti, procese de umplere la nivel, sigilare vidata etc.

Ssitemul de conveioare permite amplasarea de pucuri (cuiburi) pe banda pentru a permite stabilizarea flacoanelor in timpul umplerii si dopuirii.

Timpul necesar schimbarii formatului este foarte mic iar operatiunile pot fi efectuate si de catre personal tehnic nespecializat.

Capacitate: flacoane 0-500 ml

Modelul RLM

Masinile de umplut si dopuit din seria RLM sunt destinate industriei cosmetice, pentru umplerea a multor varietati de produse, de la apoase la creme cu inalta densitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura