Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instrument de masurare a grosimii peretilor MiniTest 7400FH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Elektrophysik
Out Of stock
Descriere
Profesional, de inalta calitate instrumentul masoara nedistructiv pana la 24mm. Acesta este potrivit pentru masurarea grosimii materialelor nemagnetice precum sticla, materiale sintetice, otel inoxidabil si compozite, chiar si componente cu geometrii complexe. Senzorul SIDSP asigura o precizie inalta de masurare si repetabilitate, compensand pentru influenta temperaturii mediului de lucru si a obiectului de masurat. Senzorii incorporati sunt echipati cu varfuri metalice de carbid care ii da o rezistenta mare la utilizare.

Grosimea este determinata prin masurarea distantei de la o sfera de referinta la senzor. Un magnet puternic atrage sfera de referinta si o tine fix desupra varfului senzorului. Sferele de referinta din otel sunt supuse unui tratament special ElektroPhysik pentru o repetabilitate de pana la 0.5%. Acesta este operat prin intermediul unei interfete grafice precum un PC: are ajutor specific contextului, inregistreaza masurarile in foldere iar navigarea meniului se face prin simboluri si text; manualul de ultilizare este disponibil in 4 limbi straine, mai multe fiind in curs de traducere.

Aplicatii

Masurarea nedistructiva a grosimii:

Materiale nemagnetice precum materiale sintetice, sticla, ceramica, metale neferoase

Obiecte cu interior gol precum sticle, cutii de aluminiu, recipiente de sticla si plastic cu geometrii complexe

Piese termo-modulate precum pahare, cani, castroane

Piese de plastic turnate, materiale cu continut de fibre, spre exemplu in domeniul automotive (cutii de viteze, componente de caroserie si interior), in aviatie (componente ale turbinei, camere de combustie, tevi de inalta presiune)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura