Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detector de orificii cu tensiune inalta PoroTest 7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Elektrophysik
Out Of stock
Descriere
Detectorul Holiday este un aparat cu tensiune inalta, transportabil de detectare a orificiilor, fisurilor si a altor defecte in materialele izolatoare (vernis, materiale sintetice, cauciuc, bitum) sau substraturi conductive (otel, aluminiu, constructii din beton moale) precum DIN 55670.

PoroTest 7 este creat in special pentru a testa functionalitatea critica a straturilor izolatoare precum garniturile interioare si exterioare ale recipientelor si tevilor in domeniul petrochimic, straturilor anticorozive in industria navala, straturilor protective in rezervoarelor de canalizare etc.

Sursa de tensiune inalta este controlata electric, infailibil, previne aparatul sa depaseasca sau sa scada sub limita tensiunii stabilite, o posibilitate ce nu este disponibila la aparatele mai ieftine. Depasirea limitei de tensiune poate provoca daune materialelor ce sunt masurate, iar scaderea tensiunii limiteaza capacitatea de detectare a porilor.

Este disponibila o gama variata de electrozi speciali; pot fi fabricati electrozi interiori, exteriori sau plati, la cerere.

Aplicatii

Detectarea nedistructiva a porilor, fisurilor si altor defecte ale substraturilor conductive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura