Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Durimetru DuraJet G5 1-250 kgf, Emco Test

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
EMCO TEST
Out Of stock
Descriere
Robustul durimetru DuraJet G5

Datorita aplicarii electronice a sarcinii si a unei game de sarcini de la 9,8 N la 2450 N (1 kgf la 250 kgf), gama Rockwell completa este acoperita cu un singur dispozitiv. Mai mult, testele pe plastic si carbon, precum si testele Vickers si Brinell pot fi efectuate in profunzime. Aceasta flexibilitate, combinata cu o operare foarte simpla, predestineaza DuraJet G5 pentru utilizare oriunde mai multe dispozitive au fost utilizate anterior in configuratii diferite.

Caracteristici si optiuni ale produsului

Functiile sofisticate si inovatoare simplifica munca de zi cu zi. In plus, DuraJet G5 ofera cele mai noi tehnologii pentru a oferi solutia perfecta pentru productie si laborator si in viitor.

Aplicare electronica de incarcare

Flexibilitate si conformitate cu standardele prin monitorizarea electronica permanenta a sarcinilor de testare plus un control precis, complet automat al intregului ciclu de testare.

Iluminarea spatiului de lucru

Un LED integrat in conul nasului lumineaza zona de lucru din jurul punctului de masurare, astfel incat pozitionarea precisa a punctelor de testare sa nu prezinte probleme, chiar si in conditii de lumina dificile. LED-ul este pozitionat absolut fara stralucire si poate fi estompat progresiv.

ecos Workflow DuraJet Edition

Indrumare intuitiva a utilizatorului, impreuna cu multe functii sofisticate, implementate pe o platforma PLC pura.

Rapoartele pot fi, de asemenea, pregatite si tiparite. In plus, toate rezultatele testelor pot fi stocate pe o unitate de retea sau pe o unitate flash USB.

Integrarea in instalatiile de productie

Datorita interfetei disponibile optional, este posibil sa se integreze DuraJet G5 intr-un sistem automat si, prin urmare, sa efectueze teste 100% fara a elimina specimenele de testare din procesul de productie. O alta posibilitate este conectarea pedalei disponibile la interfata, pentru a controla ciclul de prindere si testare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura