Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ciocane pendul pentru incercari la soc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Zwick Roell Group
Out Of stock
Descriere
Testele de impact sunt teste de scurta durata, care ofera informatii cu privire la comportamentul materialelor in momentul ruperii sau ale componentelor supuse la incarcare rapida si la temperaturi diferite. Instrumentele utilizate pentru aceste teste sunt fie testere de impact tip ciocan pendul sau testere de impact cu greutate cazatoare.

HIT - Testere de impact tip ciocan pendul pana la 50 Jouli

Ciocanele pendul pentru testarea la soc din gama HIT de la Zwick Roell - producator de top din Europa de echipamente de testare mecanice - sunt instrumente de referinta pentru producatori si procesatori de materiale plastice.

RKP 450 - Testere de impact tip ciocan pendul pana la 450 Jouli.

Testerul la impact tip ciocan pendul RKP 450 poate fi folosit pentru testele Charpy, Izod, Brugger, tractiune prin impact si metoda socului cu pana in conformitate cu toate standardele DIN, EN, ASTM, ISO si BS. O versiune speciala permite ca testele prin metoda socului cu pana la temperatura controlata sa fie efectuate intr-un interval de temperatura de -45...+85 C

PSW 750 - Testere de impact tip ciocan pendul pana la 750 Jouli.

Testerul la impact tip ciocan pendul PSW 750 poate fi folosit pentru testele Charpy si tractiune prin impact la metale in conformitate cu toate standardele DIN, EN, ASTM, ISO si BS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura