Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Umidificator/malaxor grau/faina Y21, Yucebass

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Aparat de umidificare grau sau de amestecare sortimente de faina/aditivi cu faina Y 21, Yucebass

Umidificatorul de probe de grau Y21 este un echipament esential in pregatirea probelor fiind utilizat in special in industria de macinare si pregatire a probelor. Acesta este destinat laboratoarelor si industriei alimentare, in special celor care se ocupa cu procesarea graului si a fainii. Echipamentul are rolul de a asigura conditionarea si omogenizarea optima a produselor in etapele pre si post macinare. Acesta este utilizat pentru amestecarea graului, fainii si aditivilor, pregatind astfel amestecurile de grau sau faina. Unul dintre principalele avantaje ale utilizarii acestui echipament este capacitatea sa de umidificare a graului si fainii care este cruciala pentru obsinerea unui produs finit de calitate. De asemenea. capacitatea de amestecare a produselor este un alt aspect important, care contribuie la eficienta procesului de pregatire a probelor.

Umidificatorul de probe de grau Y21 este construit din materiale de calitate care asigura durabilitatea si igiena produsului finit. In plus, este dotat cu optiuni de control si reglare a procesului de umidificare si amestecare care permit ajustarea acestuia, an functie de nevoile specifice ale utilizatorului.

Dimensiunile si greutatea mixerului sunt aspecte care pot influenta amplasarea si manipularea acestuia In spatiul de lucru iar puterea motorului si alimentarea electrica necesara trebuie sa fie compatibile cu infrastructura existent.

Echipamentul respecta toate certificarile si standardele de calitate in vigoare ceea ce atesta conformitatea acestuia cu normele si reglementarile aplicabile.

Aplicatii:

Conditionarea graului inaintea macinarii (de exemplu pentru probele pentru determinarea W la reograf - alveograf).
Amestecarea a doua fainuri dupa macinare (de exemplu tot pentru obtinerea de probe de faina pentru determinarea W la reograf - alveograf).
Amestecarea fainii cu amelioratori.
Prepararea de amestecuri de grau sau faina.

Specificatii tehnice :

Dimensiuni (H x D x W): 310 mm x 550 mm x 330 mm

Energie: 220 V 50 - 60 Hz

Greutate neta: 16 Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura