Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analizor umiditate, solide si cenusa Computrac Max-5000XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
AMETEK BROOKFIELD
Cod produs
MAX-5000XL
Out Of stock
Descriere
Umiditate, solide & cenusa de la o singura proba

Aparatul Computrac MAX 5000XL asigura analize exacte si repetabile ale umiditatii, solidelor si cenusei - toate cu o singura proba. El ofera multe dintre performantele unor analizoare termogravimetrice scumpe - la o fractiune din costurile acestora. Cu o temperatura maxima de 600C si o cantitate maxima de proba de 100 grame, MAX 5000XL are versatilitatea necesara pentru testarea unei game largi de materiale.

CARACTERISTICI

TESTARE LA TEMPERATURI INALTE: cuptorul aparatului Computrac MAX 5000XL poate atinge temperaturi de pana la 600o.C, facand posibile atat teste de pierdere de masa prin uscare (LOD=loss on drying), cat si prin ardere (LOI=loss on ignition), devenind astfel o alternativa ideala la analizoare termogravimetrice scumpe.

CONSTRUCTIE ROBUSTA: echipat cu o carcasa complet metalica si un element de incalzire la inalta temperatura MAX 5000XL este conceput sa asigure rezultate de calitate de laborator, chiar si amplasat intr-o sectie de productie.

VERSATIL: MAX 5000XL este capabil de a testa materiale de 100x mai rapid decat metode de referinta cu etuva si este ideal in orice domeniu, de la mase plastice si produse farmaceutice si pana la alimente, biomasa, etc..

CRITERIU DE INCHEIERE FLEXIBIL: criteriul de in cheiere a masurarii reglabil de catre utilizator ajuta la optimizarereaz ultatelor masurate si a performantelor de testare ale aplicatiei Dv. specifice.

REZULTATE IN TIMP REAL: MAX 5000XL ofera o manevrare simpla, condusa prin meniu si o interfata programabila de catre utilizator, cu tastatura si ecran color de dimensiuni mari, care permite utilizatorului urmarirea in timp real a curbei umiditatii si a graficului pierderii de umiditate in timpul testului.

TESTARE MULTISEGMENTE: mai multe teste pot fi interconectate pentru a forma un singur test multisecvential, care poate varia temperatura, criteriul de incheiere si durata de timp de la un segment la altul. Aceasta permite aparatului sa efectueze analize ale umiditatii, masei solide si cenusei asupra unei singure probe.

CUPTOR CU CURATARE AUTOMATA: cuptorul aparatului MAX 5000XL ofera un ciclu de autocuratare care simplifica rutina de mentenanta - fiind pentru aceasta incalzit timp de 45 minute la 550o.C.

SERVER ONLINE: un server online optional permiteu tilizatorului sa vizualizeze afisajul aparatului, sa descarce rapoarte de calibrare si protocoale de audit si sa transfere programe de testare intre aparate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura