Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analizor umiditate si solide Computrac Max 4000XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
AMETEK BROOKFIELD
Cod produs
MAX-4000XL
Out Of stock
Descriere
Analizor de umiditate si solide cu pierdere la uscare

Computrac MAX 4000XL ofera rezultate rapide, fiabile si precise. Acest lucru sporind abilitatea aparatului de a monitoriza si regla anumite procese, optimiza calitatea si minimiza deseurile, cerintele energetice si orele de lucru. Simplitatea in utilizare, versatilitatea si durabilitatea fac din aparatul MAX 4000XL solutia ideala pentru aplicatii de laborator si de proces de productie.

CARACTERISTICI

CONSTRUCTIE ROBUSTA: echipat cu o carcasa complet metalica si un element de incalzire durabil din nichel crom, Computrac MAX 4000XL este conceput sa asigure rezultate de calitate de laborator chiar si amplasat intr-o sectie de productie.

SISTEM DE RACIRE RAPID: ventilatorul integrat in capac raceste rapid camera de incalzire pentru a reduce timpul dintre doua teste si mareste astfel debitul total de probe testate cu 25%.

VERSATIL: MAX 4000XL este capabil de a testa materiale de 100x mai rapid decat metodele de referinta cu etuva si este ideal in orice domeniu, de la mase plastice si produse farmaceutice ,si pana la alimente, produse chimice, etc.

CRITERIU DE INCHEIERE FLEXIBIL: un criteriu de incheiere a masurarii reglabil de catre utilizator si criterii de aprobare/respingere ajuta la optimizarea rezultatelor masurate si a performantelor de testare ale aplicatiei Dv. specifice.

TESTARE MULTISEGMENTE: mai multe teste pot fi interconectate pentru a forma un singur test multisecvetial, care poate varia temperatura, criteriul de incheiere si durata de timp de la un segment la altul. Acest lucru este util mai ales la dezvoltarea de metode si pentru masurarea umiditatii libere si a celei legate in produse care contin ape de hidratare.

REZULTATE IN TIMP REAL: MAX 4000XL ofera o manevrare simpla, condusa prin meniu si o interfata programabila de catre utilizator, cu tastatura si ecran color de dimensiuni mari, care permite operatorului urmarirea in timp real a curbei umiditatii si a graficului pierderii de umiditate in timpul testului.

SERVER ONLINE: un server online optional permite utilizatorului sa vizualizeze continutul afisajului aparatului si sa descarce rapoarte de calibrare, protocoale de audit si sa incarce sau descarce programe de testare, rezultate si grafice de masurare.

STOCARE DATE: MAX 4000XL memoreaza 250 programe de testare, ultimele 1000 rezultate masurate si 100 grafice teste.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura