Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analizor umiditate specifica Computrac Vapor Pro XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
AMETEK BROOKFIELD
Cod produs
CT-4200XL
Out Of stock
Descriere
Urmatoarea generatie in analiza umiditatii

Inalta acuratete, precizie si flexibilitate, ca si o interfata avansata de comunicare cu utilizatorul - Vapor Pro XL dispune de cea mai noua tehnologie de analiza a umiditatii specifice de la Computrac. Vapor Pro XL este ideal pentru aproape orice aplicatie in care altfel este necesara o titrare Karl Fischer. El dispune de un sistem de incalzire optimizat si de un control sporit pe intregul domeniu de temperaturi de testare. Vapor Pro XL este complet lipsit de necesar de reactivi chimici si este compatibil cu o multitudine de dimensiuni ale eprubetelor cu probe.

El este de asemenea capabil de teste la temperaturi in trepte pentru dezvoltarea avansata de metode.

CARACTERISTICI

FARA REACTIVI CHIMICI: Vapor Pro XL ofera o analiza a umiditatii specifice bine corelata cu metoda prin titrare Karl Fischer, dar fara dezavantajele legate de uzul complicat sau scump al unor reactivi chimici periculosi, de necesarul de sticlarie de laborator scumpa sau de lucrari de intretinere consumatoare de timp.

VERSATIL: de la mase plastice si produse petroliere si pana la produse farmaceutice, chimice si altele: Vapor Pro XL este ideal pentru aproape orice aplicatie in care altfel este utilizata titrarea Karl Fischer.

ECRAN TACTIL: noul afisaj color LCD sensibil la atingere ofera o interfata de comunicare cu utilizatorul intuitiva, cu un necesar minim de instruire sau cunostinte prealabile pentru utilizare. Toate functiile sunt gestionate prin meniu, asigurand obtinerea de rezultate exacte si reproductibile, indiferent de utilizator.

TESTARE LA TEMPERATURI INALTE: sistemul de incalzire optimizat ridica temperatura maxima de testare la 300C si permite un control imbunatatit pe intregul domeniu de temperaturi de testare al aparatului.

TESTARE LA TEMPERATURI IN TREPTE: Vapor Pro XL este capabil de teste la trepte de temperatura, facand astfel dezvoltarea de metode mai usoara ca niciodata.

DIMENSIUNI MULTIPLE EPRUBETE PROBE: compatibil cu majoritatea eprubetelor, de la 2R la 60R, Vapor Pro XL permite utilizatorilor testarea de probe higroscopice fara a le scoate din eprubetele in care au fost introduse dupa prelevare.

CRITERII FLEXIBILE DE INCHEIERE: criterii de incheiere a testului reglabile de catre utilizator pentru optimizarea rezultatelor masurate si sporirea performantelor de testare pentru aplicatia Dv. specifica.

STOCARE DATE: Vapor Pro XL poate memora 250 programe de testare si ultimele 1000 rezultate masurate si 100 grafice teste, permitand utilizatorilor vizualizarea si selectarea simpla a unor teste anterioare pentru calcule statistice ale unei game variate de probe.

SERVER ONLINE: server-ul online optional permite utilizatorului supravegherea testelor de la distanta, descarcarea de rezultate sau rapoarte de calibrare, vizualizare protocol audit sau transfer programe de testare intre aparate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura