Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vascozimetru rotational IKA Rotavisc advanced Brookfield

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
IKA
Out Of stock
Descriere
Rotavisc Advanced

Noua serie de vascozimetre rotationale ROTAVISC determina viscozitatea lichidelor dupa metoda Brookfield in toata gama de aplicatii de la laboratorul de cercetare-dezvoltare pana la controlul calitatii. Cele patru instrumente masoara in domenii de viscozitate diferite. Indiferent daca aplicatia este simpla sau solicitanta, viscozimetrul ROTAVISC ofera rezultate rapide si precise. Livrarea initiala include un set de fusuri ( SP1-SP4), o clema de protectie, un senzor de temperatura conectori si standul reglabil ROTASTAND. In plus, include o licenta de soft de laborator labworlsoft 6 Visc

Usor de utilizat
Afisajul TFT generos de 4.3" a viscozimetrului rotational ROTAVISC permite ghidarea intuitiva prin meniu. O nivela digitala ajuta la amplasarea corecta a aparatului pe masa. Functia rampa simplifica sarcini repetitive.

Acuratete de masurare maxima
Precizia de masurare a viscozimetrului rotational ROTAVISC pentru fluide newtoniene sau non-newtoniene este de +/- 1 % a domeniului de masurare. Reproductibilitatea este +/- 0.2 %.

Viteza reglabila continuu
Viteza de rotatie a vascozimetrului ROTAVISC se poate regla continuu.

labworldsoft 6 Visc
Softul labworldsoft 6 Visc permite combinarea si controlul mai multor instrumente, ca de exemplu un termostat sau alte instrumente de masura.

Modele:

IKA ROTAVISC lo-vi Advanced

Domeniu viscozitate: 1 - 6.000.000 mPas

IKA ROTAVISC me-vi Advanced

Domeniu viscozitate: 100 - 40.000.000 mPas

IKA ROTAVISC hi-vi I Advanced

Domeniu viscozitate: 200 - 80.000.000 mPas

IKA ROTAVISC hi-vi II Advanced

Domeniu viscozitate: 800 - 320.000.000 mPas

Date tehice, accesorii si documente descarcabile se gasesc la fiecare aparat.

Nota: pentru simplificarea cautarii pe internet am utilizat in afara de denumirea corecta conforma dex viscozimetru si scrierea gresita vascozimetru, deoarece pe unele site-uri de aparatura de laborator am constatat utilizarea exclusiva a scrierii gresite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura